ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 ATP(A) FROZEN KURSU AÇILIYOR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
BULUTBEY
üye

Turkey
23
Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/11/2004 :  08:21:10  Profili Göster  BULUTBEY 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Arkadaşlar T.H.K Türkkuşu Genel müdürlüğü Uçuş Eğitim Okulunda ATP(A) kursu açılıyor. Daha fazla bilgi için 0312 2452456'dan uçuş okulunu bağlatabilirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun.
FIREMASTER
üye

5 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/11/2004 :  14:02:11  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bahsettiğin kurs iptal edildi.
Bunların yapacağı iş bu kadar olur zaten...

Sayfa Başına Git

mavipilot
üye

Turkey
96 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/11/2004 :  14:40:31  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

sana katılıyorum FIREMASTER !!!
T.H.K önemli bir kurum Türkiye için ve havacılık adına büyük bir yapı taşı yani temeli ama nedense bu temelin devamı bir türlü gelmiyor,bir düzensizlik var nedense,3 ,4sene önce havacılıkla ilgilinen yeni tanıştığım arkadaş gurubumu inönüyü merak ettiği için gezdirmeye götürmüştüm,kız ve erkekli gurup olarak gittik,hem ozaman dergimiz için havacılık adına bir yazı hazırlıyordum ,inönüden bahsetmeyi düşündüm,neyse gittik ,hem oranın müdürünüde ziyaret edelip çekim yapmakiçin izin alalım dedim,izni aldık bize bilgi vermesini istedim,bize bilgi yerine kendi için hazırlıdığı odasını makımını köşkünü anlattı ,oraları gezdirdi,sonra bir görevliyle birlikte diğer kısımları gördük ,gerçi benim gittiğim gördüğümyerler orda arkadaşlarımda var ama bu ilgisizlik ve havacılıktan anlamayan kişileri başa getirip al orayı sen işlet demelerine çok kızıyorum,osmanlı dönemindeki önüne gelen kişiyi tahta oturtmak gibi birşey ,biiyorum ki oranın personelide memnun değil ama ne yapsınlar seslerini çıkartamıyorlar ,arkadaşlarımıda bu anlamada mahçup oldum biraz,sağ olsun ordaki havacı arkadaşlarım bizeyardımcı oldu ama bende yazmaktan vazgeçtim.neyse !!

Bahsettiğin kurs iptal edildi.
Bunların yapacağı iş bu kadar olur zaten...

[/quote]

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000