ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 rudder ve elevatör
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
yakovlev
üye

Turkey
87
Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/11/2004 :  18:11:38  Profili Göster  yakovlev'ın Sitesini Ziyaret Edin  yakovlev 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
slmlar arkadaşlar benim sizlere bikaç sorum olacak
1-rudder uçağın arkasında tam olarak hangi kısımdadır
bazı resimlerde kalkış sırasında arkadaki dumanın rudder tarafından cıktığı yazıyordu bu nasıl oluyor
2-lövyenin ileri-geri hareketiyle arkadaki kanatçıklar yukarı-aşagı hareket ederek burnu kaldırıyo veya indiriyo elevatörün bu işe yaradığını duymuştum ya da ben yanlış biliyorum elevatör tam olarak neresidir
bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim

gökhan

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/11/2004 :  18:33:41  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Fuat Şahin'in uçaklar ve helikopterler kitabını al derim...resimlerle anlatıyor, çok işine yarar

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

yakovlev
üye

Turkey
87 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/11/2004 :  14:26:43  Profili Göster  Ziyaret yakovlev'ın Anasayfasını   yakovlev a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sevgili arkadaşlar rudder dümenmiş rudderin motor dumanları arasında shadow yani gölge efekti verdiği yazıyormuş ben yalnış anlamışım:)))))

gökhanSayfa Başına Git

wizzo
üye

USA
56 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/11/2004 :  02:57:58  Profili Göster   wizzo a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Fuat Şahin'in uçaklar ve helikopterler kitabını al derim...resimlerle anlatıyor, çok işine yarar

Hakan737Guven

Ben de o kitabi ariyorum ama bildigim kadariyla yazarin ismi Fuat Sahin degil de Kaya Sahin.Eger yanlissam lutfen duzeltin ,yanlis isimle aramayayim :)

fear your fearsSayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/11/2004 :  10:35:28  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
doğrudur ,kaya şahin, inkilap yayınları ISBN 975-10-1424-7 uçaklar ve helikopterler..aldığımda 4.900.000TL imiş (2.baskı)..uzaktan bakınca yanlış okumuşum,benim hatam

Hakan737Guven

Edited by - hakan737 on 19/11/2004 10:36:43Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000