Gönderilme Tarihi - 22/11/2004 : 20:51:03
Sevgili havaci arkadaslarim yillarca mucadeleden sonra bu gun FLYAIR baspilotu beni aradi ve airbus raitingini al ve hemen gel dedi tabiki bu isin yine finansal problem yonu var fakat artik mecburum ve olanagi iyi degerlendirmem lazim belki bazilariniz bildigi gibi benim 737-800 type-rating var yani airbuse gecmek okadarda zor olmuycak cunku en kolay jet airbusdur.Eger bana FLYAIR uzerine fazla bilgi verecek arkadaslar varsa yanitlarinizi beklerim,hadi hepinize hayirli ucuslar.
Gönderilme Tarihi - 23/11/2004 : 11:52:49
slmlar fly a geldiğine memnun oldum artık kendi ülkendesin senin adına çok sevindim fly da bir adet 737-300,bir adet 737-400 ve de 8 adet de A300 B2 ve B4 var airbuslardaki flight engineerlık konusunda da senin bilgine ihtiyacım olcak beni haberdar edersen sevinirim senin de başka sorun olursa cvplayabilirim hadi hayırlı seferler
Gönderilme Tarihi - 23/11/2004 : 19:01:23
Dostum seni tebrik ederim.Darısı bizimde başımıza inşallah. Daha önce senin birkaç mesajını okumuştum ve bugün sana neden burada iş bulamadığınla ilgili şahsi fikirlerimi iletecektim ama artık bunlara gerek kalmamış.Bu arada sen aslında hepimize iyi bir örneksin.Bu camiada tanıdığı olmadanda o koltuğa oturulabileceğini gösterdin. Eğitiminle ilgili biraz daha detay verirsen sevinirim(Uçuş saatin?). Saygılar.
Gönderilme Tarihi - 23/11/2004 : 20:36:45
Sevgili havaci arkadaslarim herseyden once duygularimi paylasdiginiz icin size candan tesekkur ederim ve yuce tanrinin sizleride bir gun oralara getirmesi icin duvaci olucam.Sevgili gokhan benim airbus flight engineer konusu ila ilgili bilgim yok fakat benim Berlinde bir arkadasim var o Lufthansanin teknik bakiminda ve Airbusla caliso seni o arkadsimla tanistira bilirim bana mail bende sana e-mail adresini verim.Ben egitimimi komple hollandada yaptim yani atpl frozen fakat type-ratingimi almanyada yaptim bu konuda bilgi isteyen arkadaslar varsa bilgi verebilirim hic cekinmen ve bana her turlu soru icin mail atabilirsiniz.Gokhan kardesim sana ileride o almanyadaki arkadas banada airbusla ilgili disketler aticak ve bende bunlar kopiyaliyarak sana gondere bilirim.
Gönderilme Tarihi - 23/11/2004 : 20:41:09
Hayirli ugurlu olsun kardesim.Sonunda hakli olarak kirginligini yokedicek is nasip oldu darisi,diger arkadaslara.. Selamlar
Gönderilme Tarihi - 29/11/2004 : 13:41:20
merhaba mavi dost seni tebrik ederim,geç kalınmış olsada , böyle bir başarıya sahip olupta seni sonunda farketmelerinse çok sevindim ,demek onlarda hata yapabiliyorlarmış ve bunu telafi etmeleri güzel.... mavi semlarda bizim içinde uç olurmu:) umarım özlem çeken bizim gibi mavi gönüllerede nasip olur.......