ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 THK ve THY
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Black
üye

50
Cevap
Gönderilme Tarihi - 25/11/2004 :  00:22:58  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla

Herkese Merhabalar
Geçen ay THY ye Pilot yetiştirilmesi konusunda bazı gelişmeler olduğunu duyduğumda inşallah bu arkadaşları Türkiye'de yetiştirirle diye düşünmüştüm,çünkü bu konu benim hep aklımı kemiriyordu,neden bu ülkenin kendi kaynakları kullanılarak bu insanlar yetiştirilmiyordu...
Sonunda güzel haberler gelmeye başladı önce Anadolu Üniversitesinde yetiştirme kararı verildi ama daha sonra Türk Hava Kurumu kaynakları ile bu pilotların yetiştirilmesi konusunda anlaşma imzalandığını duydum.
Herşeyden önce hep eleştirdğim THK yetkililerini bu başarılarından dolayı bu sefer kutlamak istiyorum çünkü bu konuya el atıp sonucunu getirebilmek gerçekten büyük çaba gerektirmiştir.Ama her ne olursa olsun Atamızın kurduğu kuruluşun böyle olaylara imza atması insanı gururlandırıyor.
İnşallah başarılı olurlar....katkısı olan herkesi tebrik ediyorum.
Ancak diğer bir konu ise bu pilotları uçuracak olan öğretmen pilotların sırayla özel Hava Yollarına geçiyor olduğu ğerçeği,sayın THK yetkilileri bu insanlara yeteri kadar tatmin edici ücret vermezseniz sanırım siz ve pilot adayları baş başa kalacaksınız o nedenle lütfen bu konuya bir el atın.
Ayrıca THK da yetişmiş 20 den fazla kilit kadrodaki pilotların ayrıldığı konusunda duyumlar aldım,bu çok fena işte; nedeni ise işin acemilere kalması demek sonucu ise malum ...KAZALARIN ARTMASI...bence bu konuda da önlem almanız gerekli çünkü insanlar çocuklarını sizin kurslarınıza gönderiyor ve Allah korusun birilerine bir şey olrsa hesabını veremezsiniz gibi geliyor.THY de gösterdiğiniz başarıyı personelinizi elinizde tutmaktada gösterirseniz işte size o zaman tam puan vermek boynumuzun borcu olur işte ....

SAYGILARIMLA

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000