ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Istanbul'da N kuyruklu ucak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Bahadir
üye

USA
163
Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/12/2004 :  02:16:36  Profili Göster  Bahadir'ın Sitesini Ziyaret Edin  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaslar,
yilbasindan once bir haftaligina Istanbul'da olacagim. Hic N kuyruklu ucak var mi? Ya da kiralayabilecegim (hocasi ile beraber) cift motorlu ucak?

Ulkemde ucmayali 4 yil oldu da.. En son THK nin 402 si ile kontrol ucusunda ucmustum.

Gerci biliyorum TR'de US'deki gibi rahat uculmuyor ama yine de bir denemek isterim.

Sevgiler..

maverickx
üye

Turkey
107 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/12/2004 :  11:59:00  Profili Göster  Ziyaret maverickx'ın Anasayfasını   maverickx a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba;

Affınıza sığınarak cahilliğimi bağışlayacağınızı umarım ama bir sorum olacak.

"N" kuyruklu uçak nasıl birşeydir acaba ben hiç duymadım da???? Hayal etmeye çalıştım ama oda olmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Saygılarımla

Murat ÇAKARSayfa Başına Git

huey
üye

38 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/12/2004 :  13:13:56  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Merhaba;

Affınıza sığınarak cahilliğimi bağışlayacağınızı umarım ama bir sorum olacak.

"N" kuyruklu uçak nasıl birşeydir acaba ben hiç duymadım da???? Hayal etmeye çalıştım ama oda olmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Saygılarımla

Murat ÇAKAR

Merhaba Arkadaşlar, Muratçım merhaba

N kuyruktan arkadaşın bahsetmiş olduğu olay kuyruk numarası ile ilgili yanılmıyorsam. Ancak N harfinin ne anlama geldiği konusunda bir fikrim yok. Bende merak ediyorum doğrusu

Saygılarımla

Sayfa Başına Git

CHEROKEEBOY33
üye

49 Cevap
Gönderilme Tarihi - 10/12/2004 :  14:14:22  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
N KUYRUK YANI UCAGIN REGISTER(HAVA KAYIT) NUMARALARININ BAS HARFIDIR...Turkiyeye ait tum sivil ucaklar tc ile baslar tc-msb,tc-vor,tc-cat,tc-api gibi......amerikaya ail tum sivil ucaklarda N harfi ile baslar N16772,N8776 vs gibi....turkiyede abd ye ait surekli konuslanan ucak incirlikteki filolar haricinde birtek ankara 4ncu ana jet ussunde bulunan ve abd ankara savunma atesesine ait olan bir beechcraft tir....oda askeri kayitlidir...bunun haricinde sadece gelip giden bir ucak trafigi gorursun meydanlarda.....

Sayfa Başına Git

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 11/12/2004 :  02:16:25  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Cherokeeboy,
yanitin icin tesekkurler. Istanbul'da cift motorlu ucak var mi pekiyi? Bende Turk "Comecial Pilots Licence" var da.. :) (Valla ustunde Comecial yaziyo)

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000