Gönderilme Tarihi - 02/01/2005 : 17:08:40
yeni kurulacak bir tv için havacılık programı hazırlamaya çalışıyorum programın altyapı hakkındaki çalışmalarım sonlandı şim belli dönemlerde programın nelere yöneleceğini havacılık için Türkiye ve dünya da hangi günlerin çok önemli olduğunu ve neler yapıldığının bir listesini yapmam gerekiyor bu sayede program içeriğini hiç zorlanmadan hazırlayabilir bir takvime göre hareket edebiliriz Türkiyede fala havacılık faaliyeti yok biliyorum ist.havacılık şenliği eskişehir havacılık şenliği bursa havacılık şenliği pilotlar günü hostesler günü ölüdeniz hava oyunları benim bildiklerim ama bunlarında ist.havacılık şenliği hariç tam tarihlerini bilmiyorum dünyada ise
paris havacılık fuarı tiger meet buluşması avrupa ve amerikada çok fazla havacılık faaliyeti mevcut ben bunların yalnızca ikisini biliyorum ve yine tarihler belli değil
Gönderilme Tarihi - 02/01/2005 : 17:40:39
fuat dünyadaki havacılık organizasyonları tarihi için bu ay çıkan airliners world ergisini al .içindeki takvimde hepsi yazılı..ben bulup alamadım, bulduğumda da hayvanın biri arkadaki 5 sayfayı ortadan yırtmıştı!!! ne sevgi ama!!!