ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 may day! may day! may day!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
fuatulas
üye

Turkey
223
Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/12/2004 :  14:32:42  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
arkadaşlar benim acilen türkiyede düzenlenen havacılık faaliyetlerinin tarih sırasıyla bulmam lazım

örnek

her yıl haziran ayının son haftası "istanbul havacılık şenlikleri"vs...

lütfen yardım
aynı zamanda dünyada ne zaman nerde nasıl bir havacılık faaliyeti var bilen varsa araya onlarıda serpiştirin

fulas

pirate23
üye

Turkey
10 Cevap
Gönderilme Tarihi - 30/12/2004 :  20:08:59  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
niçin öğrenmek istiyorsun? amacına göre cevap verebilirim!

martyr pilotSayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/01/2005 :  17:08:40  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
yeni kurulacak bir tv için havacılık programı hazırlamaya çalışıyorum
programın altyapı hakkındaki çalışmalarım sonlandı şim belli dönemlerde programın nelere yöneleceğini havacılık için Türkiye ve dünya da hangi günlerin çok önemli olduğunu ve neler yapıldığının bir listesini yapmam gerekiyor bu sayede program içeriğini hiç zorlanmadan hazırlayabilir bir takvime göre hareket edebiliriz
Türkiyede fala havacılık faaliyeti yok biliyorum
ist.havacılık şenliği
eskişehir havacılık şenliği
bursa havacılık şenliği
pilotlar günü
hostesler günü
ölüdeniz hava oyunları
benim bildiklerim ama bunlarında ist.havacılık şenliği hariç tam tarihlerini bilmiyorum
dünyada ise

paris havacılık fuarı
tiger meet buluşması
avrupa ve amerikada çok fazla havacılık faaliyeti mevcut ben bunların yalnızca ikisini biliyorum ve yine tarihler belli değil

işte bu yüzden
yardım etmen için uygunmudur?

fulasSayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/01/2005 :  17:40:39  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
fuat dünyadaki havacılık organizasyonları tarihi için bu ay çıkan airliners world ergisini al .içindeki takvimde hepsi yazılı..ben bulup alamadım, bulduğumda da hayvanın biri arkadaki 5 sayfayı ortadan yırtmıştı!!! ne sevgi ama!!!

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

fuatulas
üye

Turkey
223 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/01/2005 :  13:52:22  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
abi bayilerde satılırmı bu yoksa alabileceğim özel bir yermi var ?

ayrıca türkiyedeki faaliyetler hakkında bildiğin kadarıyla yardımcı olabilirmisin?

fulasSayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 03/01/2005 :  21:12:24  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
nezih, remzi gibi büyük kitapçılarda var..diğeri için ilgilneceğim

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

pilotsel
üye

20 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/01/2005 :  13:06:36  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

abi bayilerde satılırmı bu yoksa alabileceğim özel bir yermi var ?

ayrıca türkiyedeki faaliyetler hakkında bildiğin kadarıyla yardımcı olabilirmisin?

fulas

Bakırköydeki carouselin en üst katındaki megavizyon mağazasına git orada emvai çeşidi var.

Sayfa Başına Git

neva
üye

Turkey
3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 14/01/2005 :  11:00:50  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
AIREX Fuarı var birde Haziranda düzenlendi.

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000