wizzo
üye
USA
56
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 04/01/2005 : 02:21:54
Kartal 14!!! Infonda oss ye hazirlandigini ve h.okullarina giris ile ilgili bilgi edinmek istedigini yazmissin,ilgili her turlu bilgiyi bu sitelerde bulabilirsin.Iste bilgi edinebileceginiz siteler : www.ikdm.hho.edu.tr www.dho.edu.tr www.kho.edu.tr Harp okullarina hazirlanan tum kardeslerime simdiden basarilar...I'D RATHER BE FLYING! |
kartal14
üye
Turkey
59
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/01/2005 : 12:22:29
teşekkürler wizzo, fakat ben spor-kondüsyon ve sağlık ile ilgili daha detaylı bilgiler arıyorum... |
wizzo
üye
USA
56
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/01/2005 : 13:32:31
Arastirip en kisa zamanda yazmaya calisirim.I'D RATHER BE FLYING! |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 08/01/2005 : 16:43:16
Ne gibi bilgiler kartal?Birgi
|
kartal14
üye
Turkey
59
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 13/01/2005 : 15:53:08
slm birgi! ne gibi bilgiler? mesela kondüsyon sınavı hakkında daha geniş bilgi kaç metre koşu kaç sn kaç puan gibi... ve sağlık aşamalarında kan değerlerinde neler hangi aralıklarda olmalı? ve bel açıklığı hangi kemik kaç mikron olmalı gibi... sayın wizzo ilginiz için şimdiden çok teşekkürler...!* |
wizzo
üye
USA
56
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 14/01/2005 : 02:55:16
Sevgili Kartal, kondisyon ile ilgili detaylari belki bulabirim ama kan degeri,kemik kac mikron olmali vs gibi saglikla ilgili ince detaylari bulabilmemiz cok zor,belki diyorum tanidik askeri bir doktor yakalayabilirsek ogrenebiliriz ama o da cok dusuk bir ihtimal.Bir pilot arkadasa sordum o gibi detaylari biz bilemeyiz dedi,kondisyonla ilgili kac mt kosu vs. gibi bilgileri ise bir ihtimal ogrenebiliriz,ben de arkadasimdan halen yanit bekliyorum.Ogrenir ogrenmez aktaririm. Sevgi ve Selamlar!I'D RATHER BE FLYING! |
birgi
üye
Turkey
392
Cevap |
Gönderilme Tarihi - 16/01/2005 : 16:03:44
quote:
slm birgi! ne gibi bilgiler? mesela kondüsyon sınavı hakkında daha geniş bilgi kaç metre koşu kaç sn kaç puan gibi... ve sağlık aşamalarında kan değerlerinde neler hangi aralıklarda olmalı? ve bel açıklığı hangi kemik kaç mikron olmalı gibi... sayın wizzo ilginiz için şimdiden çok teşekkürler...!*
Sana bir tavsiye bazı şeyleri oluruna bırakmak daha iyidir,napacan bel açıklığının kaç mikron olduğu veya kan değerlerini,diyelim tutmadı kanını veya omurlarınımı değiştireceksin sağlık testinden önce ? Spora gelince,koşu 400 mt.80 saniyede değiştimi bilmiyorum.Puanlamada mesela 10 kişi koştun 80 sn.de de 5 kişi bitirdi yarışı.1.ye en yüksek puanı verirler sonrasını ona göre dağıtırlar,herhalde. Bence spor için sadece mekiğe çalış,40 tane filan çekersen iyi puan verirler.Barfikste de 10 tane yeter heralde,uzun atlamada da herkes atlıyo zaten kurbağa gibi,ondan herkes tam puan alır ondan Ya dediğim gibi bunlara kafanı fazla takma,sen spora kalırsan arkana bakmadan koş Birgi
|