ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 I m soldier!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
yakovlev
üye

Turkey
87
Cevap
Gönderilme Tarihi - 15/01/2005 :  10:33:47  Profili Göster  yakovlev'ın Sitesini Ziyaret Edin  yakovlev 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
slm arkadaşlar askerde olduğum için 1 aydır ilk defa dışarı çıkıyorum tabii ki ilk işim bir cafeye gelip tayyareciye girmek oldu burayı gerçekten çok özlemişim herkes kendine çok ii baksın!!..

gökhan

Atilla44
üye

Turkey
11 Cevap
Gönderilme Tarihi - 18/01/2005 :  21:14:25  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUM yakovlev. Allah sevdiklerine kavuştursun.

yokSayfa Başına Git

yakovlev
üye

Turkey
87 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/01/2005 :  08:54:57  Profili Göster  Ziyaret yakovlev'ın Anasayfasını   yakovlev a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
güzel dileklerin için çok teşekkürler..

gökhanSayfa Başına Git

viz_viz_ari
üye

19 Cevap
Gönderilme Tarihi - 02/02/2005 :  22:57:59  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
kara havacılıkta ya da ana jet uslerinden birisindesindir umarım. ya da dağıtımının oralara çıkmasını dileyelim de kolay gecsin askerlik.
hayırlı teskereler.Sayfa Başına Git
yakovlev
üye

Turkey
87 Cevap
Gönderilme Tarihi - 13/02/2005 :  13:37:56  Profili Göster  Ziyaret yakovlev'ın Anasayfasını   yakovlev a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
maalesef piyadeyim kışlada havacılıkla ilgili tek şey uçaksavarlar:))
herkes kendine cok ii baksın hayırlı uçuşlar...

gökhanSayfa Başına Git

Korgeneral
üye

USA
66 Cevap
Gönderilme Tarihi - 16/02/2005 :  15:46:05  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Sevgili Yakovlev sımdı okudum mesajını oncelıkle hayırlı tezkereler dılerım sanıyorum ben bunları yazarken gene bırlıgıne dondun. Sevgılı yakovlev askere gıdecegını soyleseydın ben yardımcı olurudum sana torpıl yapardım nık name mım yeterdı degılmıNeyse saka bır yana bu kutsal gorevın vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun.

Sayfa Başına Git

yakovlev
üye

Turkey
87 Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/02/2005 :  10:46:36  Profili Göster  Ziyaret yakovlev'ın Anasayfasını   yakovlev a bir ICQ mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sevgili mustafa abi ii dileklerin için cok teşekkürler haftda bir de olsa bu siteye girmezsem cıldırırım herhalde:)
neyse herkes kendine cok ii baksın ve de sivil hayattaki ufak şeylerin bile kıymetini bilsin...

gökhanSayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000