ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 CPL eğitimi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
yakovlev
üye

Turkey
87
Cevap
Gönderilme Tarihi - 19/02/2005 :  11:01:05  Profili Göster  yakovlev'ın Sitesini Ziyaret Edin  yakovlev 'a bir ICQ Mesajı Gönder  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sevgili arkadaşlar ben cpl almak istiyorum sanırım 17 civarı sınav varmış
ayrıca ben işletme mezunuyum sayısal konularda pek ii değilim cpl kursundaki derslerde acaba başarılı olabilir miyim? kursu bi şekilde tamamalayabilir miyim
ve de sıavları verebilir miyim
herkese hayırlı uçuşlar!!

gökhan

Skyhero
üye

24 Cevap
Gönderilme Tarihi - 21/02/2005 :  21:53:01  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selam Yakoylev
Eger 50.000$ ın 2 yıl boş vaktin varsa..4 yıllık universiteden mezunsan(sayısal tercih)saglık sorunun yoksa...ingilizcende çok iyiyse..17 sınavı geçebilirsin ve cpl alabilirsin..Sayısal konularda iyi olman analitik düşüncenin iyi olması gerekir aksi taktirde çok zorlanırsın ve genelde işe alımlarda yapılan zeka testlerinde analitik zeka gerekmektedir.. ama imkansız diye birşey yoktur çok çalışmakla herşey yapılabilir...

Sayfa Başına Git

Korgeneral
üye

USA
66 Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/02/2005 :  12:55:44  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Selam arkadaslar
konu cpl olsada bende bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Artık yasım ve maddı durumum( tam ıstedıgım kadar olmasada) bir kac yıl sonra istediğim duzeye gelecek. Ankara da (tercihen) ppl almak icin ne yapmam gerekli Ankarada bunun ıcın hangı okulu tavsıye edersınız ve bana ne kadara mal olur.Sanırım ppl ıcın okul zorunlulugu yok ( ısletme yada muhendıslık gıbı).
Tesekkurler

Sayfa Başına Git

Skyhero
üye

24 Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/02/2005 :  19:10:40  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
PPL almak için ankarada Sindel Havacılık, Türk kuşu var..PPL almak için 18 yasını doldurmus olman geçerli hastanelerde yapılan saglık testlerinde ciddi bir saglık probleminin olmaması ve göz bozuklugunun 3.00 dan düsük olması gerekir.. bunlar dışında okul lise universite farketmez ..başka bir engel yoktur.

Sayfa Başına Git

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 22/02/2005 :  19:37:44  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Goz bozuklugu 3.00 un uzerinde olana ppl verilmiyor mu? Benim bildigim "Gozluk takma sarti" ile oluyor bu ama tabii bizim Sivil Havaciligin kendine gore bir kurali varsa o baska..

Sayfa Başına Git

pilotgökçe
üye

Turkey
78 Cevap
Gönderilme Tarihi - 26/02/2005 :  13:16:46  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
PPL sahibi olarak ben TARKİM UÇUŞ OKULUNU ÖNERİYORUM AMA TABİKİ SİZE KALMIŞ

PPL,DE BİRDE SİCİLİNİZ TEMİZ OLMASI GEREKİR BU NOTUDA VERİYİM

E.GÖKÇE
Sayfa Başına Git

Korgeneral
üye

USA
66 Cevap
Gönderilme Tarihi - 28/02/2005 :  16:03:03  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Yardımlarınıza cok tesekkur ederım.Goz bozuklugu işini anlamadım gozlukle 10/10 goten bırısı gozu 3 un üzerinde ise alamıyormu?. Neyse ben arastıracagım tekrar tesekkur ederim.

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000