Gönderilme Tarihi - 19/02/2005 : 11:01:05
sevgili arkadaşlar ben cpl almak istiyorum sanırım 17 civarı sınav varmış ayrıca ben işletme mezunuyum sayısal konularda pek ii değilim cpl kursundaki derslerde acaba başarılı olabilir miyim? kursu bi şekilde tamamalayabilir miyim ve de sıavları verebilir miyim herkese hayırlı uçuşlar!!
Gönderilme Tarihi - 21/02/2005 : 21:53:01
Selam Yakoylev Eger 50.000$ ın 2 yıl boş vaktin varsa..4 yıllık universiteden mezunsan(sayısal tercih)saglık sorunun yoksa...ingilizcende çok iyiyse..17 sınavı geçebilirsin ve cpl alabilirsin..Sayısal konularda iyi olman analitik düşüncenin iyi olması gerekir aksi taktirde çok zorlanırsın ve genelde işe alımlarda yapılan zeka testlerinde analitik zeka gerekmektedir.. ama imkansız diye birşey yoktur çok çalışmakla herşey yapılabilir...
Gönderilme Tarihi - 22/02/2005 : 12:55:44
Selam arkadaslar konu cpl olsada bende bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Artık yasım ve maddı durumum( tam ıstedıgım kadar olmasada) bir kac yıl sonra istediğim duzeye gelecek. Ankara da (tercihen) ppl almak icin ne yapmam gerekli Ankarada bunun ıcın hangı okulu tavsıye edersınız ve bana ne kadara mal olur.Sanırım ppl ıcın okul zorunlulugu yok ( ısletme yada muhendıslık gıbı). Tesekkurler
Gönderilme Tarihi - 22/02/2005 : 19:10:40
PPL almak için ankarada Sindel Havacılık, Türk kuşu var..PPL almak için 18 yasını doldurmus olman geçerli hastanelerde yapılan saglık testlerinde ciddi bir saglık probleminin olmaması ve göz bozuklugunun 3.00 dan düsük olması gerekir.. bunlar dışında okul lise universite farketmez ..başka bir engel yoktur.
Gönderilme Tarihi - 22/02/2005 : 19:37:44
Goz bozuklugu 3.00 un uzerinde olana ppl verilmiyor mu? Benim bildigim "Gozluk takma sarti" ile oluyor bu ama tabii bizim Sivil Havaciligin kendine gore bir kurali varsa o baska..
Gönderilme Tarihi - 28/02/2005 : 16:03:03
Yardımlarınıza cok tesekkur ederım.Goz bozuklugu işini anlamadım gozlukle 10/10 goten bırısı gozu 3 un üzerinde ise alamıyormu?. Neyse ben arastıracagım tekrar tesekkur ederim.