ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 İsrail ve savaş
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
mc18
üye

Turkey
4
Cevap
Gönderilme Tarihi - 05/03/2005 :  11:33:29  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaşlar merhaba
0- Bildiğim kadarı ile Türkiye silahlarının alımında israilide bir faktör olarak kullanıyor doğrumu?.Hatta İsrail kısıtlamada getirmiyor nerde kullanısan kullan babane gibi bir cevap veriyor mu ?
peki....
1-teknoji transferine nasıl bakıyor?
2-Filistin le ilgili tavrımız net onu bilerek ve Büyük israil tasarısında yer alan topraklarımız var buda biliniyor yarin kendisine bu silahlar ile saldırıp saldırmayacağımız gibi bir ihtimali gözönünde bulundurmuyor mu?
3-Tarihten ve toplu değerlerimizde dolayı yahudileri sevmeyiz ve yıllarca onları destur eden yöneten bizdik.Onlar bize nasıl bakıyor?
4-Evangelistler ve Yahudiler arasında ki pazarlıkları biliyormusunuz ve ya bunlar gerçel mi ?

Yani arkaşlar, büyüklerim bu israil kim ?
Ve sizce ne istiyor ?

Saygılarımla

Asker2
üye

Turkey
10 Cevap
Gönderilme Tarihi - 06/03/2005 :  20:40:54  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Merhaba arkadaslar formunuza yeni katildim bildigim kadariyla Tuekiye filistin yanlisi bir tutum sergiliyor yanliz isrillede bir cok askeri silah anlasmasinada imzasini atti.Daha songunlerde gazetelrde turkiyenin israille 1.5 milyar dolarlik bir anlasmaya imza attigi haberleri vardi liste sogle idi F-4 modernizasyonu tank modernizasyonu ve Israil yeni gelistirdigi arrow hava savunma fuzelerinide turkiyeyle birlikte uretmek isdedigin soyledi ve buna Amerika birlesik devletlerinin sicak baktigini ve karsi cikmadigin soyledi eger bunlar dogru ise ozellikle arrow fuzesi projesi bunun ortak uretiminin bize buyuk yaralari olacaktir ozellikle hava savunmasi acisindan yeni bir adim olabilir ancak turkiyenin Israilden aldigi silahlarla donupte Ilerde israili vuracagina hic mi hic inanasim gelmiyor biz boyle bir sey yapmaya kalksak bile onlarin arkasinda amerika var ve daha bircok devlet destek alcaklari yer cok bence boyle bir seyi soylemeden once iyi dusunmelisiniz ya bizim arkamizda kim var kimse ben bizimle birlikte savasa girecek bir devlet tanimiyourum. Arrow fuzeleri hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Oguzhan ErdoganSayfa Başına Git

birgi
üye

Turkey
392 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2005 :  12:47:35  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Türkiye'nin İsrail'i neden vuracakmışki?Ayrıca Türkiye Yahudilerin yüzyıllardır rahatlıkla yaşayabildiği bir kaç ülkeden biri yani Türkiye'de yahudilerin sevilmeme gibi bir durumları yok,Türkiye'de ki tepki Filistin'de olan olaylarla ilgili.

Birgi

Sayfa Başına Git

Asker2
üye

Turkey
10 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2005 :  15:52:35  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Bende arkadasimiza katiliyorum Biz yahudilere Osmanli devleti zamanindada sahip ciktik hatirlarsaniz Ispanyollarin zamaninda irkcilik yapip yahudileri surdukleri zaman Osmanli onlara sahip cikmisti o gun bu gundur bizimle birlikte yasamaktadirlar.Birginin soyledigi doogrudur sadece filistinde olan olaylar birazcik tepkiye neden oldu okadar.

Oguzhan ErdoganSayfa Başına Git

mc18
üye

Turkey
4 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2005 :  17:23:20  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Saygıdeğer arkadaşlar ilk önce olaya biraz gerçekçi ve geleceğe dönük bakalım .israil Türkiyemizin Güney doğu anadolu bölgesinde epey bir toprak satın almıştır.(şu malum yasa ilede resmileşmiştir).Büyük isaril planındada bu var.Ben Yahudi veya amerkian düşmanı değilim fakat O ülke hükümetlere ve politaklarına bakınca bir savunma hissiyatı duyuyorum...
Nedenleri açık değil mi ? Küçücük bir ülke Kocaman bir nükleer ve siyasi vs güç(belkide ben abartıyorum ).
2.Abdülhamit'e para karşılığı filistin topraklarını isteyen kabala gibi ve içinde Kendilerinden başka tüm milletleri köle gören bir irticai ve hayvani bir inanış bunlara ilaveten bunları desktekleyen Bir hükümet (hepsi aynı idi Yahudi hükümetlerinin) vede başlarında Kasap Ariel Şaron (ingilizlere karşı milis güçtü (terörist idi)).
Unutmayalım ki Atamız zamanında mason ve tehlikeli gördüğü değişik akımları destekleyen locaları tekkeleri zaviyeleri vs kapatmıştır.Yurta Sulh Cihanda sulha görede bence yarin başımıza bela olacak (irandan daha koyu bir şekilde bozuk tasnif edilmeyen dini taassuba sahipler) yılanı şimdiden savaş ilede olmasa siyaset ile sindirmek ve engellemek gerekir.
Hiç bir semavi dinde kendilerin ki hariç sevilmezler toplumda herzaman fitne ve ayrılıkçı olarak bilinirler.En zengindirler askere gitmezler hep ticaretle ve fahiş anlamda faizle uğraşırlar ( Tarih kitaplarında genel anlamda böyle geçiyor.)
---Yani Sonuç olarak bence Amerika zayıflaşınca kendi ile uğraşır..
---Avrupa birliği çöküş noktasında bu bir gerçek olma olunda (bknz Almanya (A.Topluluğu merkezi) ekonomik verileri genelde %2 küçülme)
---- Rusya malum..
---- Ya israil hiç ilmi gelişmelerinin hızına baktınız mı parabolik bir artış.Söylemleri ve Avangelestler

Bunlar hakkında ki fikirleriniz merak ediyorum

Saygılarımla

Sayfa Başına Git

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2005 :  19:28:10  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
MC18,
her dinde asiriya kacmis , benim tabirimle kafayi yemis insanlar vardir. Hatta o kadar da salakcadir ki bunlar, iste bizim dinimizde bas ortusunun ustune peruk takmak gibi, Yahudilerde cinsel birlesmede tenler degmesin diye araya carsaf ya da naylon germe gibi salakliklara kadar gotururler isi. Evangelistler arasinda da "Oh my God" sozunde gereksiz yere allahtan soz edildigi icin onun yerine "Oh my Gosh" diyenler de cabasi..

Yahudiler hicbir semavi dinde sevilmezler turunden genel cikarimsamalar da sadece kendi bulundugun dinin carpitilmasi sonucunda ortaya cikan yargilar. Allah bizlere 3 buyuk din vermis ama insanlar olarak pek de iyi kullanmamisiz. Birbirimizden nefret etmek icin iyi bir alet olarak kullanmisiz..

Ha gelelim Israil'in insan haklari, vs. turundeki suclarina. Bu dunya da ulkemiz de dahil hic bir ulke zemzem suyu ile yikanmamistir. Yasin 21 oldugu icin hatirlamaya bilirsin ama Saron aslinda Sabra ve Satilla kapmlarindaki katliamin da sorumlusudur 82'de Lubnan isgal edildiginde.

Turkiye'deki guneydogu topraklarinin satin alinmasinin ise bir hurafe oldugu defalarca kanitlandi. Insanlar ne yazik ki duymak istediklerine inaniyorlar bazen.

Dedigin gibi Amerika'nin durumu, avrupa birliginin durumu, ya da baska tu kaka ettigin ulkelerin durumu o kadar kotu mu? Valla ben turkiye'nin yerinde olsam Almanya'nin, Amerika'nin, Ingiltere'nin yerinde olmak isterim..

Elinde teknoloji ve para olmayan ulkeler havanda su doverler. Tufek icad oldu mertlik bozuldu ama tufekten sonra da cok sey icad oldu..

Turkiye'de insanlar komplo teorilerine harcadiklari zamani bilimsel teorilere harcasalardi, aya adami ilk biz gondermistik :)

Kalin saglicakla..

Sayfa Başına Git

kurtkara
üye

3 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/03/2005 :  15:45:20  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Arkadaslar.

Simdi biraz düsünelim :

A) 1492'de 150.000 yahudi ispanya'dan gelmis. Bunlar 1% nüfus cogalmasiyla büyseler, bügün 13-15 milyon insan olur. Demek istedigim su : O zamanlar bir süru yahudi müslüman olmus, ve Türkiye'nin batisindaki insanlar onlarin akrabasi olur :-) Son DNA arastirmalari da bunu gösterir.

B) Israil'lliler güney'de toprak aliyorsa ne mutlu bize! Kim o topraklari alirsa alsin, her zaman Türkiye Cumhuriyeti'dir. Sahsi mal ayri - ve Devlet sinirlari ayridir. Fazla paranoyik düsüncelere gerek yok.

C) Da düne kadar PKK'ya destek veren Iran ve Suriye'yi nerdeyse millet olarak bi su an eski müttefigimiz ABD'ye karsi savunuyoruz! Ne garip! 5 yil önceki düsmanini sec - 50 yillik müttefigini unut!

D) Israil'den baske Ortadogu'da Türkiye'nin durumunu anlayan yok!

E) ABD'deki yahudi lobisi daha dün (tekrar) Ermeni Soykirimi iddialarini kongre'den geri cevirebildi!

F) Israil'de 120.000 Türk musevisi yasiyor. Onlar'lan görüsün! Tavsiye ederim. Ibanin, onlar kadar Atatürkü seven yoktur!

Bence Türkiye'de isler biraz asiri derece'de paranoyik bir seviyeye vardi (Metal Firtina gibi kitaplar, ved medyalar).

Acaba Istanbul'u PKK terröristleri iki ucak'la vurup, iki tane göznurumuz gökdelenleri yerle bir etmis olsaydi biz ne yapardik ? Ayni amerika gibi, Irak'a girip kocaman bir savas yapardik !

Bana sorarsaniz, ABD ve Israil'i karsimiza alip ucuz kahramanlik yapmamiza hic gerek yok.

saygilar
kurtkara
Sayfa Başına Git

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/03/2005 :  17:03:46  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
quote:

Unutmayalım ki Atamız zamanında mason ve tehlikeli gördüğü değişik akımları destekleyen locaları tekkeleri zaviyeleri vs kapatmıştır.Yurta Sulh Cihanda sulha görede bence yarin başımıza bela olacak (irandan daha koyu bir şekilde bozuk tasnif edilmeyen dini taassuba sahipler) yılanı şimdiden savaş ilede olmasa siyaset ile sindirmek ve engellemek gerekir.

sadece ilave etmek istedim. MAson'luk illede yahudilik demek değildir ama ciddi bağlantısı vardır. Bunu global anlamda düşünün. Sadece Yahudilere ait bir olay olmaktan çıkmakla beraber genel prensipler pek değişmemiştir.Mason olarak bildiğiniz ve kamuoyunda tanınan bilinen "hür ve kabul edilmiş masonlar"ın haricinde yer alan daha gizli diğer bir grup Mason'ların içinde tahmin edemeyeceğiniz kişiler olduğunu unutmayın. Hatta "laik ve cumhuriyetçi" olarak bilinen bir çok alandaki kişilerin, geçmişte ve bugün parlamenter sistemde veya lokomotif sektörel alanlarda bulunduğunu hatırlatırım. Türkiye'nin anlamsız zamanlarda önünün durup duruken tıkandığı zamanlarda yapılan iyiliklere cevaben yapılması gereken iyiliklerin! olduğunu basın kamuoyuna yine aynı sebeplerden açıklayamaz. kabaca Türkiye'de hatırı sayılır bir yerde olabilmeniz için (biizm gibi normal vatandaşların genel müdür olması gibi değil) yukarıdaki unsurlar mutlaka vardır ve bu iyiliğe karşılık yapmanız gereken zamanı gelince bildirilir. Bu hemen hemen dünyada birçok yerde aynı sistemdir. sadece Türkiye-ISrail ilişkisi ile sınırlandırmayın diye küçük bir ilave yapmak istedim.

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

mehmetcemilkale
üye

USA
166 Cevap
Gönderilme Tarihi - 12/03/2005 :  03:35:01  Profili Göster  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Masonlar tam tersine hristiyanlikla alakali bir kurulustur. Masonlar, Suleyman Tapinagi' nin koruyucusudur, yani bu tapinagi koruyan Tapinak Sovalyeleri' nin devamidir.

Bir Romali adamin, Isa' nin katili olarak Yahudileri gostermesi ve Roma' yi aklamasi ile tum dunyada bir anti-Semitik hava olustu ne yazik ki. Yahudilere karsi bir tutum icinde olmayanlar bile karmasik orgutlenmeleri hep onlarla iliskilendiriyor.

Hayir, Masonlar Hristiyan kokenlidir, zamanla tum semavi dinlere acilmislardir. Konu hakkinda cok konusmaya luzum yok, cunku tapinak sovalyelerini pek begenmezdim. :D

Insallah TAI nin yaptigi Turk Savas Ucagini gormeden olmem. :)))Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000