ANASAYFA
Anasayfa | Forum Anasayfa | Profil | Kayıt | Aktif Konular | Arama
Kullanıcı İsmi
Şifre:
Şifremi bu bilgisayarda hatırla! 

Şifrenizi Unuttunuz mu?

Bütün Forumlar
 GENEL KONULAR
 Havaalani kapatma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al

Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Bahadir
üye

USA
163
Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2005 :  17:02:19  Profili Göster  Bahadir'ın Sitesini Ziyaret Edin  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Daha onceden baska havaalanlarinda da yasandi bu gerci, o zaman da hayretler icinde kalmistim. Simdi de Antep alaninin 3 ay boyunca "onarim" amaciyla kapanacagini duydum. Dunyanin her yerinde sehirlerin alanlari neredeyse surekli olarak onarim gorurler ama alanlarinin tamaminin 3 ay gibi cok uzun bir sure kapanmasini aklim almiyor.

Pist bakimi bile olsa, pist belli uzukluklarda onarilarak ya da tek pist durumlarinda taksi yollarindan biri pist olarak kullanilarak sefer devamliligi gerceklesiyor. Bu bizde neden yapilmiyor?

hakan737
üye

Turkey
279 Cevap
Gönderilme Tarihi - 07/03/2005 :  20:54:41  Profili Göster  Ziyaret hakan737'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
sebep;

1- biz Türküz!!!bir işi ya beceremeyiz, ya suyunu çıkarırız.
2- elimdeki chartlara göre burada sadece pist var taxiway felan yok!!!(paralel anlamında, olan sadece pistten aprona giriyor)

Hakan737Guven
Sayfa Başına Git

Bahadir
üye

USA
163 Cevap
Gönderilme Tarihi - 08/03/2005 :  07:47:04  Profili Göster  Ziyaret Bahadir'ın Anasayfasını  Alıntıyla Brilikte Cevapla
Hakan,
benim elimde alan cizelgesi yok ama gordugum kadari ile 11,000+ feet uzunlugunda bir meydan. Pek ala, bolumler halinde iki uctan kapatilip bu is yapilir, sonra da alan 3 ay yerine 3 hafta kapatilarak yapilabilir. Ama bana 1. sebep gibi geliyor.. :( Yazik. .

Sayfa Başına Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Printer Çıkışı Al
Sıçra:

Tayyareci Forum : İKOVAN BİLİŞİM

Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000